Naukowe badania żywności

Naukowe badania żywności

Prawdziwe właściwości zdrowotne żywności i suplementów poparte badaniami naukowymi. Na tej stronie przeczytasz o wpływie beta-karotenu na odporność organizmu oraz jego związkach z nowotworami. Dowiesz się czy żurawina faktycznie może zapobiegać zakażeniom pęcherza i jaki jest skutek przyjmowania kwasów omega-3. Sprawdź czy to, co wiesz o popularnych suplementach to fakty czy tylko potoczne opinie.

Szczegóły strony http://smaknauki.blogspot.com:

Komentarze:

Dodaj swój komentarz »

Zobacz podobne wpisy w tej kategorii:

  • Zdrowa żywność »

    Kozłek - sklep z żywnością ekologiczną. Sklep Zielarski Kozłek - Acai Berry, Monavie, Acai ... czytaj dalej w szczegółach wpisu

  • Dieta proteinowa Dukana »

    Dieta Dukana bazująca na białku stała się w ostatnich latach bardzo popularna a jej skutec ... czytaj dalej w szczegółach wpisu

  • Naturalne oczyszczanie »

    Sklep internetowy znajdujący się się pod adresem sklep.spirulina.pl proponuje multum inter ... czytaj dalej w szczegółach wpisu