Naukowe badania żywności

Naukowe badania żywności

Prawdziwe właściwości zdrowotne żywności i suplementów poparte badaniami naukowymi. Na tej stronie przeczytasz o wpływie beta-karotenu na odporność organizmu oraz jego związkach z nowotworami. Dowiesz się czy żurawina faktycznie może zapobiegać zakażeniom pęcherza i jaki jest skutek przyjmowania kwasów omega-3. Sprawdź czy to, co wiesz o popularnych suplementach to fakty czy tylko potoczne opinie.

Szczegóły strony http://smaknauki.blogspot.com:

Komentarze:

Dodaj swój komentarz »

Zobacz podobne wpisy w tej kategorii:

  • 4FLEX - Regeneracja stawów »

    4FLEX to nowoczesny, naturalny hydrolizat kolagenu FORTIGEL, który działa profilaktycznie ... czytaj dalej w szczegółach wpisu

  • Triphala »

    Na stronie triphala.org.pl w kilku prostych krokach nabędziesz lek na wszelkie dolegliwośc ... czytaj dalej w szczegółach wpisu

  • SKLEP ELEVATEDMINDS NOOPEPT NEURODOPING »

    Pionier nuerodopingu W Polsce, sklep internetowy posiadający w swojej ofercie popularne, d ... czytaj dalej w szczegółach wpisu