Naukowe badania żywności

Naukowe badania żywności

Prawdziwe właściwości zdrowotne żywności i suplementów poparte badaniami naukowymi. Na tej stronie przeczytasz o wpływie beta-karotenu na odporność organizmu oraz jego związkach z nowotworami. Dowiesz się czy żurawina faktycznie może zapobiegać zakażeniom pęcherza i jaki jest skutek przyjmowania kwasów omega-3. Sprawdź czy to, co wiesz o popularnych suplementach to fakty czy tylko potoczne opinie.

Szczegóły strony http://smaknauki.blogspot.com:

Komentarze:

Dodaj swój komentarz »

Zobacz podobne wpisy w tej kategorii:

  • Produkcja suplementów diety »

    Produkcja suplementów diety dla firm z branży farmaceutycznej to główna część oferty firmy ... czytaj dalej w szczegółach wpisu

  • Jonizator wody przepływowy - Natura i Zdrowie »

    Chcesz kupić jonizator wody przepływowej? Zapraszamy do zapoznania się z ofertą sklepu Nat ... czytaj dalej w szczegółach wpisu

  • wszystkoozdrowiu.pl »

    Serwis wszystkoozdrowiu. pl to miejsce, gdzie znaleźć można bardzo liczne, a przede wszyst ... czytaj dalej w szczegółach wpisu